De Vleugels : een gezinsvriendelijke organisatie !

De Vleugels is een gezinsvriendelijk bedrijf

De Vleugels ondertekende het "Charter voor een gezinsvriendelijke organisatie". Het Charter maakt deel uit van de campagne "Gezinophetwerk" waarmee de Gezinsbond bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen ondersteunt bij het voeren van een gezinsvriendelijk personeelsbeleid.

Wij werken aan een gezinsvriendelijk beleid omdat zorg voor onze medewerkers belangrijk is, en daar hoort een optimale balans tussen werk en gezin zeker bij. Wij proberen dat te doen dat op deze manier: inspraak geven in het opstellen van het uurrooster, ruimte voor individuele coaching en ondersteuning waar nodig, mee zoeken naar oplossingen om die balans optimaal te houden in moeilijke periodes, de uitbouw van een kinderopvang  op de site voor o.a. kinderen van medewerkers, in samenwerking met kinderdagverblijf 't Prutske uit Diksmuide. 

Ben je ook een gezinsvriendelijke organisatie of wil je er in de toekomst werk van maken? Maak je inspanningen en voornemens dan zichtbaar en onderteken het Charter. Op de website www.gezinophetwerk.be vind je tips voor gezinsvriendelijke maatregelen, extra informatiemateriaal en ontdek je hoe andere bedrijven het aanpakken.

  • Deel deze pagina