Kaffee Kavaljee, een inclusieve ontmoetingsplaats in Klerken

Kaffee Kavaljee: een inclusieve ontmoetingsplaats voor jong en oud in Klerken.

Elke woensdag – en vrijdagnamiddag, van 13u tot 18u, is het Kaffee open voor de buurtbewoners, wandelaars, fietsers en toevallige passanten.

Vrijwilligers en cliënten van de Vleugels zullen de bezoekers graag ontvangen en bedienen. Er zal een aanbod zijn van frisdrank, bieren, wijn, enkele warme dranken en pannenkoeken en ijs.

Er is op de site aan de Stokstraat 27 de voorbije 2 jaar heel wat geïnvesteerd.

Naast de aanleg van een nieuwe omheining voor de paarden en de bouw van nieuwe stallingen is met de steun van de provincie, Leader en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling en het Beschermcomité ‘Kaffee Kavaljee’ ontstaan.

Er is een ruime parking (40 voertuigen) en naast het terras is er speeltuin aangelegd voor de allerkleinsten. Vanuit de ontmoetingsruimte heb je ook zicht op de binnen- en buitenpiste van onze paarden.

Huur Kaffee Kavaljee voor uw familie- of communiefeest.

Bent u op zoek naar een originele en leuke plaats om uw familie- of communiefeest te organiseren? Ook dit kan in Kaffee Kavaljee.

Korte beschrijving van Kaffee Kavaljee.

Kaffee Kavaljee is gelegen op de site van onze hippotherpie 't Stokpaard, Stokstraat 27, te Klerken. 

Huurprijs

De vergoeding bedraagt 150,00 EUR + 300,00 EUR waarborg, te betalen met overschrijving na ondertekening van een contract (minstens 2 maand voor aanvang van de activiteit). De waarborg zal na controle door de Vleugels worden terugbetaald.

De huurprijs omvat het gebruik van de zaal, de verwarmings- en elektriciteitskosten, gebruik van de toiletten en kitchenette, gebruik van stoelen en tafels , alsook mits specifieke aanvraag : de muziekinstallatie en/of beamer. Een volledige lijst van het aanwezige en te gebruiken materiaal kan u hieronder vinden.

Alle dranken kunnen vrijblijvend bij onze leverancier “Drankcenter Rojo”, tel: 051/570861, worden besteld. Indien gewenst kan door hen de drank (en glazen e.d.)  ter plaatse worden aangeleverd en afgehaald.  De factuur wordt rechtstreeks aan de huurder toegestuurd.

Nb. Handdoeken, glazen en servies moeten door de huurder zelf worden voorzien.  Alle afval moet door de huurder worden meegenomen (zowel PMD , glas als restafval)

Inventaris: aanwezige en te gebruiken materialen : 

(na gebruik volledig en in oorspronkelijke staat terug ! )

° Perculator (enkele koffiefilters worden gratis ter beschikking gesteld)

° 3 koffiethermossen

° elektrisch fornuis

° 2 grote frigo’s  coca cola

° diepvries

° vaatwas

° microgolfoven

° waterkoker

° barbecue (houtskool en aanmaakblokjes : zelf te voorzien)

° 26 tafels

° 80 stoelen

° terrastafels

° parasols

° kledijhanger op wielen

° afstandsbediening slagboom

° CO2- meter

° 4 emmers

° producten :  sun vaatwasmiddel / afwasmiddel

° glazenwasser

° poetskar 

Het maximum aantal toegelaten personen in Kaffee Kavaljee  bedraagt 80 personen.


Wenst u meer info hierrond? Neem vrijblijvend contact met ons op via mail frank.de.smet@devleugels.be of tel. 0492/255826.


  • Deel deze pagina