Nieuw circulatieplan op het domein van de Vleugels

Het nieuwe mobiliteitsplan voor de Vleugels.

 Na al de inspanningen om onze site op infrastructureel vlak te moderniseren, kon ook een verbetering van de toegankelijkheid van onze site niet uitblijven. Wij stellen dan ook in de schets hieronder het nieuwe plan voor.

De betrachting is om enerzijds de site vlot bereikbaar te houden voor iedereen die er op bepaalde momenten moet zijn, maar anderzijds zowel op de site zelf als op de parkings voertuigen te bannen die er eigenlijk op niet thuishoren. Dit, om niet alleen de efficiƫntie van onze wegen en parkings te maximaliseren, maar ook om de veiligheid van de cliƫnten en werknemers te verhogen.

In de Stokstraat bevindt zich de nieuwe parking. Deze is enkel toegankelijk voor bezoekers. (Op plan: ingang = ter hoogte van rode rechthoek.) Aan de inrit komt een slagboom die wij kunnen programmeren. Het afrijden van de parking gebeurt via het economaat. (Op plan: ter hoogte van witte rechthoek in het midden onderaan.) Daar staat ook een slagboom die eveneens zal geprogrammeerd worden.

Verder blijft de parking aan de Wilgenerven (bereikbaar via de Dorpsstraat) ook een optie, in het geval de eerste parking volzet zou zijn.

De site met het voertuig betreden is enkel toegestaan voor het kortstondig laden en lossen of ophalen en terugbrengen van personen (max. 30 minuten).

De nieuwe rijrichting op de site is aangegeven via de rode pijlen. Men kan binnen rijden tussen de Grote Zaal en Zuidkant. Daar staat ook een slagboom die geprogrammeerd zal worden. Terug keren en afrijden via deze ingang zal niet meer mogelijk zijn. Men moet de rijrichting volgen.

 Het afrijden van de site gebeurt langs de kant van de technische dienst zodat men terug op de Stokstraat komt (links onderaan op het plan). Wie vanop de Dorpsstraat de site komt opgereden moet dan na een 30-tal meters rechts opdraaien, rondrijden en de site verlaten langs dezelfde kant via de Stokstraat (links onderaan op het plan).

  • Deel deze pagina