Vrijwilligers

WIE KAN VRIJWILLIGER WORDEN ?

Iedereen die wat vrije tijd wil spenderen als vorm van ondersteuning in de werking van de Vleugels. Dat gaat zowel over activiteiten waarbij onze cliënten rechtstreeks begeleid worden, als ondersteuning op logistiek vlak ( vervoer, klusjes, … )

WANNEER ?

Samen met de vrijwilliger wordt gekeken welke momenten voor hem of haar mogelijk zijn, tijdens de week, in weekends, … en welke vragen rond ondersteuning vanuit het zorgcentrum passen in die momenten.

WAT KAN EEN VRIJWILLIGER ALLEMAAL VOOR ONS DOEN ?

Zwemmen, wandelen, fietsen, uitstap begeleiden, meegaan op de trucktocht of onze smultoer, vervoer van cliënten met onze combi, begeleiden van hippotherapie, ... 

WAT BIEDEN WIJ ?

Onze welgemeende dankbaarheid van de cliënten en de medewerkers.

Je kunt informeren welke vragen er ingevuld dienen te worden en op welke tijdstippen die best gebeuren. We staan evenzeer open voor ideeën en voorstellen waarvan je vindt dat ze een meerwaarde voor onze cliënten of de werking van de Vleugels kunnen betekenen.

Je bent als vrijwilliger verzekerd bij de uitvoering van de taken. 

Vrijwilligers zijn steeds een aanvulling maar geen vervanging van beroepskrachten. Zij zorgen voor extra ademruimte, extra aanbod in onze werking.

Omdat goede afspraken ook goede vrienden maken, heeft elke vrijwilliger bij ons een vrijwilligerscontract.

MOMENTEEL GEZOCHT: VRIJWILLIGERS VOOR BEGELEIDING VAN HIPPOTHERAPIE.

De leefgroep WE3 is op zoek naar vrijwilligers om hun cliënten te begeleiden naar onze hippotherapie. Hier lees je er alles over.

INTERESSE? 

Neem vrijblijvend contact op met onze vrijwilligerscoördinator:

ann.vergote@devleugels.be

051/55.08.34

  • Deel deze pagina