Diensten

In de leefgroepen staan begeleiders en hoofdopvoeders in voor de goede zorgen van de cliënten in de dagdagelijkse werking : de ondersteuning in verzorging en maaltijden, begeleiding in de dagbesteding en de vrije tijd.
De huishoudster staat in voor het onderhoud van de leefgroepsruimtes.

De groep therapeuten (kinesisten, logopedisten en ergotherapeuten) staan ter beschikking om uw zorgvraag te ondersteunen en te begeleiden. Zij staan in voor de ondersteuning op vlak van ontwikkeling, van het behoud van de verworven mogelijkheden , en voor de dagbesteding. Mobiele en ambulante begeleiding behoort eveneens tot hun opdracht.

Op medisch vlak kan je steeds terecht bij de huisarts en de neuropsychiater , en het team verpleegkundigen, die aan het zorgcentrum verbonden zijn.

Daarnaast onderhouden wij goede en intense contacten met externe medische en paramedische diensten, waarop u vrijblijvend beroep kan doen.

De sociale dienst helpt u verder in de administratieve ondersteuning. Je kan ook steeds op hen beroep doen wanneer alles minder vanzelfsprekend lijkt.

Onze dienst zingeving
Het is de bedoeling om de algemene waarden binnen onze voorziening levendig te houden, door de werkgroepen zingeving op de afdelingen te ondersteunen en impulsen te geven in het geheel van de organisatie. (Lees meer)

Onze administratieve diensten omvatten de personeelsdienst , boekhouding, economaat, bewonersadministratie, aankoopbeleid en onthaal.

De logistieke dienst omvat wasserij, grootkeuken, technische dienst, vervoer en de poetsdienst.

De nachtdienst staat tussen 21u en 7u ’s morgens in voor de zorg en veiligheid van onze inslapende cliënten. Met behulp van de nodige technische ondersteuning op vlak van afluistering en camera bieden ze de zorg die een cliënt ’s nachts nodig heeft.

  • Deel deze pagina